Krema koja vraća sat unazad - Anew renewal power eye cream

Nega kože nije samo rutina, već stil života...

Proleće može biti i blagoslov i izazov kada je u pitanju nega kože našeg lica. S jedne strane, duži sunčani dani i toplije temperature mame nas da provedemo više vremena na otvorenom, što pozitivno utiče na naše raspoloženje, kao i na cirkulaciju. S druge strane, nagle promene vremena, alergije i dodatni sunčevi zraci ostavljaju negativan uticaj na našu kožu, sa kojim moramo da se izborimo kako bismo održale lepotu i svežinu našeg lica. Zato je važno da prilagodimo svoju rutinu nege kože i da teške kreme zamenimo nežnim hidratantnim proizvodima, kako bismo uživale u svim blagodetima sunčanih dana koji su pred nama.

Negovana i lepa koža nam pomaže da se osećamo samouvereno i da budemo spremne da se suočimo sa svim izazovima koje život nosi, zato posebnu pažnju treba posvetiti području oko očiju, koje je ogledalo našeg zdravlja i vitalnosti.

Koža oko očiju predstavlja jedno od najosetljivijih delova na našem licu, jer je sklonija pojavi bora, tamnih kolutova i drugih znakova starenja, a to može da bude posledica nepravilne nege ili spoljnih faktora, kao što su stres i izloženost suncu. Stoga je važno da negujemo ovo područje i koristimo proizvode koji su specijalno namenjeni za ovu regiju, jer to je mesto koje otkriva naše godine, zdravlje i vitalnost. Zato je Avon kompanija predstavila revolucionarnu novu Anew kremu za okoloočno područje, koja će vam pomoći da se izborite sa znakovima starenja i održite mladoliki izgled. Od 01. maja svaka dama koja brine o sebi, u svom neseseru bi trebalo da poseduje ovu delotvornu Anew renewal power eye cream!

Nova Anew krema nije samo kozmetički proizvod, već je i odraz savremenog pristupa nezi kože. Njenu jedinstvenu formulu pokreće nagrađivani PROTINOL™, koji pruža dvostruko pojačanje kolagena, sa ciljem vraćanja čvršće i glatkije kože. Ne brinite, pogodna je za sve tipove kože, tonove i uzraste, a savršena je za one koji žele da se posvete rešavanju višestrukih znakova starenja i za posebno tretiranje osetljivog područja oko očiju. To znači da će ova kritična zona na vašem licu za tren oka izgledati sveže, odmornije i manje natečeno, a fine linije i bore biće dramatično zaglađene i vidljivo smanjene. Ukoliko vam sve ovo nije dovoljno razloga, Anew renewal krema će vašoj nežnoj koži obezbediti intenzivnu hidrataciju, čvrstinu i blistavost, a vi ćete naprosto biti oduševljeni svojim podmlađenim izgledom.

Uz Anew Renewal Power kremu za područje oko očiju savršeno se uklapa Anew Renewal Power serum za negu čitavog lica. Kompletnu ponudu možete pogledati u brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs, a ukoliko ih poručite onlajn, stižu vam direktno na vašu adresu!

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group