Kratki nokti u svim mogućim dezenima su apsolutni hit ovog leta

Da, dobro ste čule, ne morate imati duge nokte da bi vaše ruke izgledale dobro!

Uz malo mašte i kreativnosti, upareni sa smelim bojama, kratki nokti ne samo da mogu izgledati podjednako privlačno, već su i apsolutni hit kada je ova godina u pitanju.

Neverovatno je (ali istinito!) koliko je pandemija doprinela popularizaciji nekih tako očiglednih a opet tako zaboravljenih stvari poput starih dobrih urednih i čistih noktiju. Iako bi ovo trebao da bude imperativ i u normalnim okolnostima, svedoci smo da postoje i one dame koje su možda preokupirane izgledom svojih prstiju ali (jako često) na uštrb svakodnevne higijene.

Stoga nam je u neku ruku drago da vidimo kako se kratki nokti na velika vrata vraćaju u našu svakodnevnicu. Koliko god glamurozno delovali, dugi nokti se ne mogu pohvaliti nekom posebnom praktičnošću. Em što uglavnom za najmanju sitnicu morate trčati u salon kako biste popravili eventualan “kvar”, em su oni savršeno sklonište za sve moguće patogene (čitajte: viruse i bakterije) a to nam, složićete se, nikako nije potrebno u ovoj već komplikovanoj situaciji.

Kratki, lepo oblikovani nokti, podržavaju gotovo sve stilove. Bilo da se odlučite za neku svakodnevnu varijantu tipa prozirnih, providnih nijansi, ili ste spremni da ovoga leta eksperimentišete sa nekom ombre tehnikom, ili izrazitim kontrastima – kratki nokti će podneti sve! Dodatno, ne postoji bolji način da privučete oduševljene poglede od odabira neke upadljive, jarke fluorescentne boje (poput buble pink ili svetlo zelene varijante) za koju su upravo kratki nokti k'o stvoreni.

Šik, profesionalna i nadasve elegantna, to je ono što se s pravom može reći za ovu opciju koja će biti popularna u mesecima koji dolaze. Mi smo za vas odabrali kombinacije koje su se nama najviše dopale, nadamo se da ćete pronaći nešto za sebe i zasijati punim sjajem ovoga leta!

Photo: pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group