Beauty greške koje najelegantnije žene nikada ne prave

Usvajanje svih novih trendova nije dovoljno da izgledate stilizovano i elegantno.

Sve žene koje uvek izgledaju uredno imaju zajedničku tajnu: one vrlo dobro znaju da su mali detalji ono što čini razliku u izgledu. U nastavku pogledajte greške koje nikada ne prave i otkrijte beauty i modne savete koje bi vam dale najmodernije žene sveta.

Masni koren kose  

Neuredna kosa je možda jedan od najvećih trendova trenutno, ali masni koren je nešto što nikada neće biti u modi - tako da nemate izgovora. Ako nemate vremena za pranje kose poprskajte koren suvim šamponom koji će upiti ulje, a istovremeno „obaviti” kosu svežim mirisom. Zatim, ako vam kosa ne izgleda sjajno, umesto da je ostavite slobodnu, bolje je skupite u rep, punđu ili pletenicu.

Ne ostavljaju mrlje od šminke

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)

Neposredno pre nego što izađete iz kuće, pogledajte u uveličavajuće ogledalo da li imate bilo kakve nedostatke u šminki. Da li se maskara "preslikala"? Možda gledajući svoje lice na prirodnom svetlu shvatite da ste preterali sa rumenilom... Koliko god lako ovi detalji mogu pokvariti vaš izgled, isto tako se lako mogu i popraviti, tako da ne brinite!

Ne nanose ruž brzo

Govoreći o šminki, jedna tačka na koju treba obratiti posebnu pažnju su usne. "Neuredno" nanošenje karmina može vrlo lako učiniti da izgledate loše. Umesto da ga nanesete direktno iz tube, radije iscrtajte usne olovkom pre nego što ih tankom četkicom obojite ružem.

One se ne bave samo prednjom stranom kose

Kada se češljate, bilo zato što imate malo vremena na raspolaganju, ili zato što je teško doći do određenih tačaka, moguće je da zaboravite i ne posvetite potrebnu pažnju kosi na potiljku. Prava kosa napred, razdeljena pozadi? Ne hvala.

Zato ne zaboravite da pogledate svoju kosu pozadi držeći malo ogledalo, tako da možete biti sigurni da imate istu frizuru u 360°.

Nemaju neuredne nokte

Nemojte nas pogrešno shvatiti: neuredni nokti nisu nokti bez laka. To su oni koji nisu dobro oblikovani, prljavi, sa ostacima laka...

Bez obzira da li volite da lakirate nokte ili ne, uverite se da su uvek čisti, da imaju lep oblik i da su dobro hidrirani. Naš savet? Napravite mini rutinu turpijanja i hidratacije kremom ili uljem, koju ćete verno pratiti svako veče pre spavanja.

Nemaju dehidriranu kožu

Dehidrirana koža na licu i na telu može degradirati čak i najmoderniji izgled, posebno ako nosite odeću koja otkriva vaše noge i ruke. Zato ne zaboravite da dobro hidrirate kožu pre nanošenja šminke, ali i telo da biste izgledali sjajno kada nosite suknje, šortseve, haljine i majice.

Ne zaboravljaju svoj miris

Nijedan izgled se ne može smatrati potpunim bez nanošenja parfema. Svakodnevno kupanje i nanošenje vašeg omiljenog parfema ne samo da će vam dati sjajan miris, već će vam dati i ogromno samopouzdanje.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group