8 predmeta koji se nalaze u torbi Karolin de Megre

„Stil dolazi od onoga što nas hrani svaki dan: ono što čitamo i muzika koju slušamo oblikuje naš modni identitet", ova konkretna fraza je jedna od najkarakterističnijih izreka modne sveštenice francuskog stila, Karolin de Megre.

Ona se izdvaja po autentičnom francuskom načinu života koji je odabrala da verno sledi, a sve što radi deli sa svojim čitaocima, kao i sa svojim onlajn prijateljima. Jednostavnost, sloboda i prirodni šarm čine centralne elemente filozofije ove ženstvene francuske ličnosti.

Osnovni moto Francuskinje „manje je više“, još jednom potvrđuje diskretan luksuz koji se ističe u njenim svakodnevnim izborima. Ovaj element uglavnom pokazuju glavni predmeti i dodaci koji igraju vodeću ulogu u njenoj torbi. Dva ključna indikatora: praktičnost i svež osećaj čistoće. Pravila lepote i nege poistovećuju se sa strogim ritualom, koji je neophodno primeniti, pri čemu odgovarajući proizvodi dominiraju na listi glavnih artikala u njenih tašni.

U galeriji otkrijte predmete od kojih se ova autentična Francuskinja nikada ne rastaje u svakodnevnom životu.

« 6 7 8 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group