10 najlepših žena na svetu

One su uspešne žene i pametne, a po mišljenju mnogih i najlepše žene na svetu. Ovo je deset lepotica koje zaustavljaju dah.

1. Nina Dobrev

Najlepša dama na svetu. Ona je bugarsko-kanadska glumica i model. Rođena je u Bugarskoj, ali je odrasla u Kanadi. Dobrev se pojavila u brojnim igranim filmovima, uključujući "Fugitive Pieces", "Away from Her", "Never Cry Werewolf". Putovanja su njen hobi, dok je gluma njena strast. Studirala je glumu u Kanadi.

2. Emanuel Šriki

Emanuel je kanadska glumica rođena u Montrealu, Kvebeku. Započela je karijeru u 10. godini kada je nominovana za najbolju glumicu, a najpoznatija je po filmu “You Don’t Mess with the Zohan” (2008).

3. Džesika Alba

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

Ona je američka glumica, model i poslovna žena. Karijeru je započela kao glumica u uzrastu od 13. godina. Alba je proglašena seks simbolom. Igrala je i bila na različitim položajima od početka svoje karijere, a najpoznatija je po ulogama u filmovima "Sin city" i "Fantastic Four".

4. Dajana Agron

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DIANNA AGRON (@diannaagron)

Dajana je američka glumica, plesačica i pevačica. Ona je takođe tvorac i ko-urednik muzičkog, umetničkog sajta You, Me, and Charlie. Rođena je u Gruziji i pojavljivala se u mnogim reklamama, a najpoznatija je po filmu “I am number four”.

5. Monika Beluči

Ona je italijanska glumica i manekenka, a svoju karijeru je započela u svojoj 13. godini. Počela je da se bavi modelingom dok je još studirala na univerzitetu. Pojavila se u crnoj i beloj TV reklami za Dolce & Gabbana i do danas sarađuje sa poznatom modnom kućom, Ona je proglašena najlepšom ženom na svetu od strane francuskih gledalaca. Najpoznatija je po filmu "Melena" (2000).

6. Olivija Vajld

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Wilde (@oliviawilde)

Olivija je američka glumica, scenarista i producent. Rođena je u Njujorku i odrasla u Vašingtonu. Ona je postala poznata po ulozi na “The O.C.” Olivia Vajld ima dvojno državljanstvo Američko i Irsko i pojavila se u filmu “The Girl Next Door”.

7. Skarlet Johanson

Ona je američki model, glumica i pevačica i rođena je u Njujorku. Njena strast za glumom cvetala je u ranoj mladosti i započela je svoju karijeru u filmu “North” u 1994. Nominovana je za Zlatni globus 2003. godine.

8. Penelope Kruz

Jedna je od najlepših žena na svetu rođena je u Španiji. Ona je svoj glumački debi imala u 16. godina na televiziji. Kruz je pozirala za mnoge modne brendove, uključujući Mango, Ralph Lauren i L'Oreal. Njen veliki hit je film “Sve o mojoj majci” (1999). Osvojila je jednog Oskara za najbolju sporednu ulogu u filmu “Vicky Cristina Barcelona” (2008).

9. Hejden Panetijer

Hejden je američka glumica, pevačica i aktivistkinja rođena u Njujorku. Hejden se prvi put pojavila u reklami kada je imala samo 11 meseci. Ona je bila uključena u mnogim animiranim filmovima, a njen hobi je plivanje. Hejden Panetijer ke nominovan za dve nagrade Zlatni globus za igranje sporedne ulogu u seriji 2013. i 2014. godine.

10. Anđelina Džoli

Anđelina je američki reditelj i filmska glumica. Počela svoju glumačku karijeru u mladim godinama sa njenim ocem, a postala je popularna nakon uloge Lare Kroft. Njen najveći uspeh je film "Maleficent" (2014). Osvojila je jednu nagradu Akademije i tri nagrade Zlatni globus.  

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group