5 brzih makeup saveta za zaposlene žene

Mnoge zaposlene devojke i žene svakog jutra imaju dilemu – kakvu šminku odabrati za posao?

Ponekad je teško odlučiti koliko šminke je prihvatljivo, ali nema potrebe da brinete, jer možemo da vam pomognemo. U nastavku vam otkrivamo 5 makeup saveta koji će pomoći svakoj zaposlenoj ženi.

1. Razmislite o svom načinu života. Da li ste neko ko nosi šminku svakodnevno? Da li želite da nosite šminku kada idete na posao ili imate osećaj da vam nije potrebna? Jedno istraživanje je pokazalo da žene koje nose šminku na poslu doživljavaju kao dopadljive i kompetentnije. Realnost je da treba da uradite ono što osećate da je najbolje za vas.

2. Razmislite kakvu šminku želite da nosite. Maskara? Puder? Rumenilo? Asortiman proizvoda šminke je ogroman i zato treba da odlučite šta želite da naglasite šminkom. Ne zaboravite da izaberete proizvode koji mogu da traju duže, tako da ne morate stalno da popravljate šminku tokom dana.

3. Veoma je važno da šminka bude prikladna. Odlučite se za šminku koja izgleda profesionalno. Velika je razlika u makeup-u za večernji izlazak i za kancelariju. Neka vaša šminka odgovara vašem "radnom" okruženju. Trudite se da bude svedena i umerena.

4. Kada ste odlučili kakvu ćete šminku nositi na poslu, pogledajte šta imate u svojoj makeup torbici i kupite ono što vam je potrebno. Prosečna žena uglavnom koristi puder, maskaru, rumenilo i ruž za usne. Ako ste veštiji u šminkanju, možete da koristite i druge proizvode.

5. Pripremite uveče šta ćete sutradan obući za posao i nekoliko makeup proizvoda koji su vam potrebni za makeup. Ovo će vam uštedeti vreme svakog jutra i nećete morati da se pitate šta da obučete i šta da stavite na vaše lice u ranim jutarnjim satima.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group