Vanilla Chrome Nails: Najnoviji trendi manikir na Tik Tok-u

Pre nekoliko meseci pisali smo o velikom povratku hromiranih noktiju koji su došli da dodaju metalik sjaj našem inače „tihom“ prolećnom i letnjem manikiru.

Trend hromiranih noktiju nije nova tehnika ili revolucija u manikiru, već trend koji postoji godinama i u poslednje vreme, čini se da se snažno vraća, dobijajući mnoge "potkategorije" u zavisnosti od boje.

Kada je reč o manikiru Vanilla Chrome Nails, dominira boja vanile. Nokti su u početku obojeni gotovo belom nijansom, poput one koju imaju biseri, a zatim intenzivnim metalik efektom koji manikiru daje poseban karakter.

I još uvek ne znamo da li su Vanilla Chrome Nails novi Glazed Donut Νails – vreme će pokazati – međutim, za nail art umetnicu @thehotblendofficial, oni su „savršeni estetski nokti Clean girl“ za 2023. koji mogu da se uklope u svaku priliku", kako je prokomentarisala na svom Instagramu.

U stvari, videvši pozitivne komentare i entuzijazam svojih pratilaca za ovaj određeni trend, odlučila je da objavi video sa koracima kako biste ovaj manikir mogle same da uradite kod kuće.

„Mnogi od vas su se pitali koje proizvode sam koristila za kreiranje Vanilla Chrome Nails, pa se nadam da ćete uživati u ovom tutorijalu“, rekla je ona, a mnogi su ispod komentarisali da je ovo, osim što je „sladak“, moderan manikir koji može savršeno da se uklapa sa izgledom neveste. Još jedna ideja za vaš svadbeni manikir!

Kao što ćete videti u video snimku ispod, umetnica prvo nanosi gel lak na nokte, a zatim hromirani gornji sloj. "Mešam dva hromirana praha (reflektujuća pudera) da bih postigla ovaj efekat", objašnjava ona. „Prvi hromirani prah ima biserni finiš, dok drugi ima efekat ogledala, koji nudi još veću pokrivenost. Kombinacija stvara zaista jedinstven efekat koji se menja u zavisnosti od osvetljenja". 

Na kraju, navodi da ovaj trend pristaje svim tonovima kože, ali i obliku ili dužini noktiju.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group