Sedam sjajnih trikova za idealan manikir

Ovi trikovi učiniće vaš život lakšim i pomoći vam da uvek imate savršen manikir.

Da biste postigle savršen manikir, samo treba da znate neke korisne trikove, a mi vam ih danas otkrivamo!

1. Koristite vazelin ili kremu

Teško vam je da svoje nokte učinite glatkim? Pre manikira, nanesite vazelin na prste ili bilo koju masnu kremu. Nežno utrljajte kremu pre nanošenja laka ili baze na nokte.

2. Utoplite bočicu laka za nokte

Ako lak ne izgleda dobro i previše je gust, to ne znači da se ne može više koristiti, jer se često lak zgusne na niskim temperaturama. Da "oživite", lak samo držite flašicu u ruci nekoliko minuta, pre nego što ga nanesete na nokte.

3. Nanesite beli lak ako želite intenzivniju boju

Tamne nijanse lakova su posebno popularne ove sezone. Ali, nije uvek lako postići pravi ton, čak i nakon nanošenja nekoliko slojeva laka. U takvoj situaciji, prvo nanesite mat beli lak na nokte, a zatim lak u željenoj boji.

4. Nemojte da zaboravite da koristite bazu

Baza - sloj bezbojnog laka - neophodan je uslov za lep manikir. Ako se vaši nokti ljušte, preporučuje se primena prvog sloja baze od sredine osnove do vrha nokta, a zatim drugi sloj koji se nanosi na površinu celog nokta. Ovo će nokte učiniti jačim.

5. Ne možete da nađete pravu nijansu laka za nokte?

Da biste dobili željenu boju laka, transparentnom laku za nokte dodajte mrvljenu senku za oči u nijansi koja vam se sviđa i dobro protresite bočicu. Sada možete da nanesete lak na nokte u svojoj omiljenoj nijansi.

6. Osušite nokte u vodi

Ako kasnite, a lak za nokte se još uvek nije osušio, umočite vrhove prstiju u posudu sa hladnom vodom. Tako će se lak osušiti mnogo brže.

7. Da biste uklonili lak sa šljokicama koristite vatu i foliju

Lak sa šljokicama izgleda vrlo impresivno, ali ga mnoge žene retko primenjuju jer se veoma teško skida. Nudimo rešenje za ovu situaciju: svaki nokat pojedinačno umotajte u lopticu vate koja je natopljena acetonom, a zatim umotajte prste u foliju. Nakon 5 minuta folija i vata će ukloniti lak sa šljokicama.

Neka vaš manikir uvek bude lep i sjajan uz ove male trikove.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group