Ova hidratantna krema za telo se prodaje svake sekunde u svetu

Hidratacija našeg tela treba da bude svakodnevna briga svih nas u bilo koje doba godine. Zašto ovo naglašavamo? Mnoge žene uključuju ovaj korak u svoju negu kože tek pre dolaska leta. To je ili zato što nemaju vremena, ili zato što nisu pronašle savršenu hidratantnu kremu.

Međutim, čini se da postoji specifična hidratantna krema koja je postala viralna i jednoglasno osvojila ljubav potrošača, a posebno severnoameričkih dermatologa. Konkretno, reč je o CeraVe hidratantnoj kremi za suvu kožu, koja je pravi bestseler i trenutno se prodaje svake sekunde u svetu.  

Kreirana od strane dermatologa, CeraVe hidratantna krema je pogodna za sve tipove kože i može je koristiti cela porodica, uključujući decu i bebe, jer ne sadrži mirise ili boju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CeraVe France (@cerave_fr)

U stvari, hidratantni efekat ove kreme traje 24 sata, tako da vam je potrebna samo jedna aplikacija dnevno. Svakako, za nas koji nemamo mnogo slobodnog vremena u toku dana, ovo je dodatni razlog da je zavolimo, a njen bogat sastav podmlađuje i štiti kožu od spoljašnjih uticaja.

Ova krema se može koristiti i neposredno pre oblačenja jer njena tekstura, iako kremasta, veoma brzo prodire u kožu. Ako još uvek niste ubeđeni, znajte da se u ovu kremu, pored dermatologa i internet korisnika, "zaklinju" Olivija Vajld i Nikol Riči. 

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group