Obrišite umor sa svog lica za samo 48h

Nakon svih praznika i proslava, vreme je da se regenerišemo i posvetimo nezi svoje kože, a naročito lica koje treba da blista i ove godine...

Možda se osećate umorno, ali treba se pripremiti za nova iskustva i nove avanture. Ne posustajte ni u ovim zimskim danima kada vas hladan vetar „miluje“ i čini da koža vašeg lica izgleda dehidrirano. Ali, pre nego što posegnete za ogledalom i prepustite se detaljnoj analizi svih znakova umora i nepravilnosti na koži lica, predlažemo vam da isprobate najnovije Avon proizvode koji će vam još jednom dokazati da iza najlepše kože uvek stoji nauka. U pitanju su dva nova proizvoda u okviru Anew skin-care kolekcije kojom nas je Avon obradovao na samom početku ove godine.

Šta je Protinol™ ?

U januaru je naglasak stavljen upravo na Protinol™, magični sastojak koji je osvojio srebrnu Edison nagradu u kategoriji „napredna nega kože“. Sigurni smo da ste već upoznati sa kolagenom, koji je ključni element mladolikosti i najvažnija belančevina u našem telu, jer čini skoro 80% kože. Ovih dana se čini da je tržište preplavljeno preparatima koji nadoknađuju ovaj složeni protein, što je i razumljivo s obzirom na sveprisutan “forever young” trend. Protinol™ predstavlja jedinstvenu kombinaciju aminokiselina koja, za razliku od drugih proizvoda na tržištu koji se uglavnom fokusiraju na povećanje nivoa kolagena 1, pomaže u održavanju savršene ravnoteže kolagena 1 i 3, približavajući ga odnosu koji se nalazi u koži bebe.

Kako Protinol™ utiče na kolagen?

U našoj koži postoje dve glavne vrste kolagena, poznate kao kolagen 1 i kolagen 3, koje su podjednako važne. Kolagen 1 je sastojak koji koži daje čvrstinu i elastičnost, dok je kolagen 3 nešto što je najzastupljenije u bebinoj koži zbog čega se neretko naziva i “baby kolagenom”. Ove dve vrste kolagena neophodne su jedna drugoj kako bi efikasno funkcionisale, što pokazuje upravo koža bebe gde su obe ove vrste prisutne u jednakim razmerama. Savršena harmonija ovih magičnih sastojaka se narušava već u najranijem detinjstvu da bi od 25 godine nivo kolagena krenuo da opada za 1% svake godine. Sa deficitom kolagena kreće pojava bora i svih onih drugih, propratnih i vidljivih procesa starenja koje svako od nas želi da izbegne. Ali kako?

Za razliku od većine drugih proizvoda koji se uglavnom fokusiraju na povećanje nivoa kolagena 1, Avon preparati na bazi Protinola™ koncentrišu se na optimalan odnos ova dva tipa kolagena kako bi se postigla jača i zdravija funkcija kože. U tu svrhu, Avon je pripremio proizvode obogaćene ovim magičnim sastojkom u vidu Dual Eye lifting kreme za predeo oko očiju, i Dual Eye kreme za ublažavanje podočnjaka. Da bi tretman bio kompletan najbolji efekat se postiže uz već poznate Anew Skin Reset Plumping Shots ampule koje su, baš kao i svi Avon proizvodi, pogodne za sve starosne dobi, tipove kože i tena.

Dual Eye lifting krema za predeo oko očiju

Fantastična Dual Eye lifting krema za predeo oko očiju sa Protinolom™, predstavlja 2 u 1 proizvod sastavljen od gela za zatezanje kapaka i kreme protiv bora. Primenom ovog proizvoda svojoj koži obezbeđujete dual eye lifting tretman, zategnutiji i čvršći izgled kože, a prvi rezultati su vidljivi već nakon 48h*. Ova inovacija iz Avona je tokom januara dostupna svima, i to po neverovatnoj ceni od samo 690 dinara!

Dual Eye krema za ublažavanje podočnjaka

Ukoliko ste nezadovoljne izgledom svojih podočnjaka, za vas je spremna Dual Eye krema za ublažavanje podočnjaka, koja se sastoji od jutarnje kreme za korekciju tena i večernjeg gela za neutralizaciju podočnjaka. Svi koji pate od tamnih podočnjaka, otečenosti i senki oko očiju imaju prilike da se po istoj ceni uvere u povlačenje ovih nepravilnosti, a prvi rezultati su vidljivi već nakon 48h**! Ne propustite priliku da Protinol™ kremama podmladite predeo oko očiju i budete zadovoljniji svojim izgledom. Sve je to moguće po ceni od samo 690 dinara u toku januara!

Anew Skin Reset Plumping Shots ampule sa nagrađenim Protinolom™

A kako bi magične kreme bile efikasnije i vašoj koži vratile izgubljen kolagen u rekordnom roku, tu je i set Anew Skin Reset Plumping Shots ampula koje će nakon samo 7 tretmana koži vratiti sjaj, mekoću i svežinu koju zaslužuje. Nakon samo jedne ampule koža bude svežija i mekša, nakon tri ampule koža izgleda zdravije i osveženo, a posle samo 7 ampula koži se vraća izgubljeni kolagen***

Ova patentirana formula dostupna je isključivo u Avonu po ceni od 1790 dinara, i sastavni je deo proizvoda Anew kolekcije.

Pomenuti Avon proizvodi sa Protinolom™ su pogodni za sve starosne dobi, tipove kože i tena, a dostupni su od 1. januara u Avon brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs.

Zakoračile ste u Novu godinu, da li se osećate starije? Ne ovaj put! Uverite se u magičan efekat Avon proizvoda sa Protinolom™ i i podmladite se !

*zasnovano na korisničkoj studiji 99 ljudi

**zasnovano na korisničkoj studiji 130 osoba

***zasnovano na testiranjima 3D tkiva

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group