Midnight manikir: Novi apsolutno brilijantni trend

Kada Tejlor Svift objavi novi album, ona uvek uspe da izazove uzbuđenje.

Njen najnoviji singl Anti-hero sa albuma Midnights ušao je među 50 najboljih svetskih hitova na platformi Spotify, dok je svaki njen korak u ovom trenutku u centru pažnje i može da izazove nove trendove.

Tipičan primer je manikir koji je postavila na svoj Instagram, inspirisan albumom Midnights, koji je već postao viralan. To je „midnight“ manikir, kako ga je nazvala, koji će svakako poslužiti kao sjajna inspiracija za praznilčnu sezonu koja je pred nama.

©TAYLOR SWIFT/INSTAGRAM

Sjajni „midnight“ manikir se nanosi na nokte koji su premazani tamnoplavim ili crnim lakom. Zatim se na vrh stavljaju šljokice u obliku zvezde, a konačni rezultat podseća na noćno zvezdano nebo. Naravno, ovaj manikir svaki put može varirati u zavisnosti od broja šljokica i načina na koji ih postavite, a može biti i dekorisan zlatnim ili srebrnim detaljima.

©COLOR CAMP/INSTAGRAM

Dok odbrojavamo do praznične sezone, tražimo ideje za manikir inspirisan praznicima kako bismo zamenili neutralne puderaste nijanse koje smo voleli tokom leta. S druge strane, ako više volite klasičniji stil, isprobajte čokoladne nokte, koji se u jesen 2022. smatraju apsolutnim trendom, tamnozelene ili čak maslinaste, nijanse koje preporučuju vodeći stručnjaci.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group