Novi trend: 10 ideja za čokoladni manikir

Tamne i tople nijanse tradicionalno su znak jesenjih i zimskih kolekcija, a to nije slučajno.

Ove tople boje imaju moć da vas svojim tonovima zagreju i, naravno, da stajlinge učine praktičnijim i otpornijim na loše vremenske prilike. Topla nijansa čokolade je omiljena dizajnerima, i pored modnih kolekcija koje su ove jeseni ispunjene komadima u svim tonovima čokolade, zavladala je i u svetu manikira.

„Čokoladni manikir“ postao je jedan od glavnih trendova, a ukoliko želite da isprobate ovakav manikir moramo naglasiti da je braon boja sama po sebi prilično intezivna, tako da će čak i jednobojni look izgledati veoma impresivno.

Međutim, manikir se i dalje može prilagoditi vašim željama. Rešenje za sva vremena je frenč, koji može biti na svim noktima ili postati deo složenije kompozicije, gde svaki nokat ima drugačiji dizajn ili boju. Manikir možete ukrasiti šljokicama, ili "glaziranim" premazom u duhu najnovijih trendova.

Nemojte se plašiti da ukrasite svoje nokte raznim dizajnima: to mogu biti samo tufnice, crteži koji izgledaju kao da su ih nacrtala deca - cveće i emotikoni - ili mogu biti cele slike. Jednom rečju, sve zavisi od vaše mašte.

A da bismo vam olakšali odluku u kom dizajnu želite da otelotvorite ovaj trend, sakupili smo 10 ideja koje će vas inspirisati.

Otkrijte ih u galeriji fotografija.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group