Manikir "Martini" osvaja ove jeseni

Ako pogledate trendove u svetu manikira poslednjih nekoliko sezona, čini se da samouvereno idemo ka odbacivanju blistavih dizajna.

Biserni i sjajni nokti, nail art dizajni - sve ove opcije manikira teže maksimalnoj prirodnosti. Međutim, tople, zasićene nijanse tradicionalno se vraćaju na listu trendova u jesen, a ova sezona nije izuzetak. Sada je maslinasta boja na vrhuncu popularnosti, a najbolje je koristiti je tako što ćete isprobati „martini“ manikir.

Ovaj manikir je postao popularan zahvaljujući poznatoj nail art umetnici - Betini Goldstejn. Na svojim društvenim mrežama objavila je ideju ​mikro nail arta sa sitnim maslinama naslikanim na potpuno providnoj podlozi.

Ovaj minimalistički originalni dizajn nazvan je po napitku „martini“, koji se tradicionalno služi sa zelenim maslinama. Ako ne želite da nacrtate masline na noktima, možete napraviti manikir u jednostavnijoj verziji.

Selena Gomez se, na primer, odlučila za jednobojni manikir maslinaste boje. Betina Goldstein je pokazala još jednu jednostavniju verziju dizajna martinija: naslikala je bordo krugove na maslinastoj pozadini. Ovaj manikir izgleda kao apstraktna verzija originalnog manikira.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group