Beauty - Kozmetika

MAC otkriva svoju prazničnu kolekciju zvučnog imena “Frosted Firework”

U duhu nadolazećih praznika MAC kompanija nam otkriva svoju najnoviju kolekciju koja nosi naziv “Frosted Firework”.

Lica ovogodišnje kampanje su Bretman Rock, Loren Gray i Karen Sarahi Gonzalez. Budući da šminka predstavlja savršen praznični poklon, MAC kompleti su namenjeni svima onima koji se ne plaše da prigrle svog unutrašnjeg šminkera.

Kompleti boja i palete nove MAC kolekcije otključavaju kreativnost, maštu i donose prazničnu čaroliju sa sobom. Oni su tu kako bi vam obezbedili beskrajan izbor savršenih make up izdanja za proslave i žurke. Ova kolekcija obuhvata niz kompleta za usne kao što su Firework Like a Charm komplet, koji sadrži sjaj za usne i ruževe u različitim nijansama od ružičaste do crvene boje.

Potom slede Extra Dimension Skinfinish highlighter u ledeno beloj, i topoj zlatno-bronzanoj varijanti savršen za sve one koji žele da postignu taj prelepi metalni sjaj. Ponuda senki uključuje paletu Rocket To Fame i Extra Dimension Foil senku za oči, koja dolazi u pet sezonskih boja. Ako ste raspoloženi ove sezone za malo novogodišnjeg i božićnog glama, ovo je kolekcija koju ne biste trebali da preskočite.

Omogućiće vam da sa lakoćom kreirate taj famozni zavodnički izgled i biće postojana na vašem licu tokom cele večeri. Zavirite u našu galeriji i otkrijte šta vam to ovog puta MAC donosi na poklon.

Ž.J.

Izvor: Hypebae

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group