Blush Nails: Manikir koji je postao viralan na TikTok-u

Trend je počeo u Koreji i postaje sve popularniji.

Na društvenim mrežama stalno se pojavljuju novi trendovi i ideje za dizajn manikira. Postoje trendovi koji su minimalistički, suptilni i jednostavni i drugi koji su ekstremni, posebni i definitivno vam je potrebna pomoć profesionalca za kreiranje.

Međutim, ako tražite nešto zanimljivo, trend „Blush Nails“ bi mogao biti za vas. Rođen je u Koreji, gde je od leta veliki trend, ali polako postaje popularan i u Evropi.

Idealan je za one od vas koji žele minimalistički efekat, ali koji je zanimljiv i trendi. Kao što mu ime govori, ovaj trend je inspirisan rumenilom koje se sada nanosi na nokte. Na bazu u neutralnoj boji, ružičasta nijansa rumenila se nanosi na centralni deo nokatne ploče, imitirajući šminku rumenila na obrazima.

U nastavku pogledajte kako lepo izgleda manikir „Blush Nails“ i kako možete vrlo lako sami kreirati ovakav manikir.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nails By Geneve (@by.geneve)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kinga (@kingaxnails)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BRIT (@gellygirlnails)

 

Kako da same uradite "blush nails" manikir?

@nailsbyalsn blush nails tutorial („• ᴗ •„) #blushnails #koreannails #koreannailart #nailinspo #chanel #nails ♬ suara asli - Sadvibes🥀

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group