8 aromatičnih penušavih kupki za divnu kožu nakon kupanja

Unapredite svoju svakodnevnu rutinu nege mirisnim gelom za tuširanje koji će vam popraviti raspoloženje.

Letnje temperature nas često „teraju” da se tuširamo više puta u toku dana, zbog čega smo u stalnoj potrazi za novim gelovima za tuširanje koji divno mirišu. Svež miris, mekoća na telu i hidrirana koža su definitivno najlepši način da započnemo dan i zbog toga je naše kupatilo ispunjeno bočicama mirisnih gelova za tuširanje koji nežno čiste i istovremeno mirišu opojno.

Želimo da proizvodi koje biramo budu kremasti i penušavi. Pena daje vrhunski osećaj čistoće koji tražimo nakon mnogo sati van kuće, dok ostavlja kožu osveženom i hidriranom. U isto vreme, odgovarajući miris gela za tuširanje postaje najprijatniji način da pojačate miris vašeg omiljenog parfema.

Jasmin, mošus, sandalovina, gorki badem, ruža, pačuli – otkrijte sastojke svakog gela za tuširanje i investirajte u onaj za koji mislite da najviše odgovara vašoj koži. Odmah nakon kupanja sačuvajte elastičnost kože hidratantnom kremom i upotpunite rutinu nege omiljenim parfemom.

U galeriji smo izdvojili 8 mirisnih gelova za tuširanje, a vi odaberite onaj koji vam se najviše dopada.

« 6 7 8 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group