5 najboljih krema protiv bora koje intenzivno koriste Francuskinje nakon 40-te

5 najboljih krema protiv bora koje intenzivno koriste Francuskinje nakon 40-te

Pogledajte galeriju
Broj slika: 5

Ove kreme protiv starenja nikada ne nedostaju u kolekciji Francuskinja...

Postoje tri osnovna koraka za mladalačko lice, sa što manje bora: prava ishrana, krema za sunčanje i dobra krema protiv bora.

Čini se da Francuskinje to dobro znaju, jer su širom sveta poznate po svojoj besprekornoj, blistavoj koži. Nije slučajno što se svi pozivamo na njihove savete o lepoti – kad god ih podele – dok pravimo beleške sa bilo kog tutorijala lepote koji postavljaju na društvene mreže.

Ono što znaju kako da urade je da se pravilno brinu o svojoj koži, biraju prave hidratantne kreme i kreme protiv bora, i naravno, nikada ne zaboravljaju kremu za sunčanje. Na kraju krajeva, kozmetologija ima svoje korene (takođe) u Francuskoj, a najpoznatije i najkvalitetnije kozmetičke kompanije imaju sedište u Parizu. Dakle, Francuska ima vekovnu tradiciju u šminkanju, nezi kože, anti-agingu i svemu što je vezano za lepotu.

Stoga nije iznenađujuće što oni prvi imaju pristup najnovijim, najinovativnijim i najkvalitetnijim proizvodima koji su trenutno dostupni na globalnom tržištu.

Uradili smo malo istraživanje i otkrili 5 krema protiv bora koje ćete sigurno pronaći u njihovoj kolekciji. Otkrijte ih u galeriji fotografija i isprobajte neku od njih!

« 1 2 3 4 5 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group