Beauty - Kozmetika

20 najmodernijih boja noktiju za proleće

Koral, jorgovan, limeta... ove sezone posežemo za bojama koje nismo dugo nosili na noktima. Kakve će nijanse vladati u proleće i leto? Evo 20 najpopularnijih!

U nadolazećoj sezoni biramo boje koje dugo nismo nosili. Pastelne nijanse jorgovana i plave, ružičaste nijanse nalik žvakaćoj gumi i živahni koral, pozdravljeni su kao boje 2019.

Neon nijanse će se takođe vratiti u modu - posebno tonovi narandžaste, žute i ružičaste. Devojke koje vole minimalizam se mogu opredeliti za prigušene, suptilne nijanse bež, sive ili zelene. Ovog proleća, nećemo se rastati ni sa dekorom za nokte. Sjajni manikir i šljokice ne izlaze iz mode, a nosimo i poluprozirne nijanse sa sjajnim i biserno-metalik nijansama ružičaste, bakarne i ljubičaste.

U prethodne dve sezone, francuski manikir je zamenjen polumesecom na noktima, a sada je vreme za kosu liniju. Nacrtamo je na sredini nokatne ploče, ili nokat podelimo na dva različita obojena dela.

Leopard print koji je prisutan u modnom svetu obuhvatiće i nail trendove. Takođe su  moderni animal prinntovi poput zmijske kože ili zebrinih pruga - to su samo neke od opcija.

U galeriji pogledajte najmodernije nijanse lakova za prolećnu sezonu.

M.L.

 kobieta.pl

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group