Proizvod koji će vas "spasiti" ako imate šiške

Šiške su i dalje jedan od najvećih trendova godine kada je reč o frizurama, posebno duže ili „Ariel“ šiške koje uokviruju lice i dodaju volumen frizuri.

Duge, kratke, na kovrdžavoj ili ravnoj kosi, šiške pristaju svim ženama, samo je važno da pronađete pravi stil i da je frizura pravilno urađena (ukratko, ne pokušavajte ovo kod kuće).

Ipak, tokom leta frizura sa šiškama može postati izuzetno iritantna, posebno u onim danima kada ih je teško stilizovati i kada postanu masne samo nekoliko sati nakon pranja kose. Čak i ako vaša kosa nije posebno masna, videćete da će vam se šiške mnogo brže mastiti. To je normalno i dešava se svima, nakon što dođu u kontakt sa licem, usled čega se šminka, proizvodi za negu ili bilo koje ulje sa kože prenese na kosu.

Tajna žena koje uvek imaju lepe šiške sa volumenom, pa čak i na najvećoj vrućine krije se u suvom šamponu.  Suvi šampon će ukloniti višak ulja, čineći da vaše šiške izgledaju lepo i čisto sve vreme.

Ukoliko imate šiške u galeriji smo izdvojili proizvode koje predlažemo da isprobate!

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group