Ovog leta se nose „Ariel“ šiške

Pogledajte galeriju
Broj slika: 5

Šiške su iz godine u godinu sve lepše i svestranije. One nadograđuju i najjednostavniju frizuru i naglašavaju najseksepilnije i najženstvenije osobine žena. Ovog leta posebno su se izdvojile šiške sa volumenom koje se lako održavaju, što znači da ne morate da trčite u salon da biste ih popravili, jer čak i ako su dugačke, izgledaju jednako lepo. Pored toga, čak i kod kuće, možete napraviti stajling samo četkom i fenom.

Ali šta je sa Ariel šiškama, relativno novim trendom koji vidimo uglavnom na Instagramu?

Kao što možete pretpostaviti iz imena, ovo su šiške koje podsećaju na sirenu Ariel sa njenom bogatom, dugom, crvenom kosom i šiškama koje su uokvirile njene duboke plave oči. Ošišane su tako da pokrivaju veći deo čela, a istovremeno izgledaju prilično gusto i sa puno volumena.

Iako pomalo neobične, prilično su impresivne i savršeno izgledaju na fotografijama. U galeriji pogledajte kako izgledaju i kako ih najmodernije devojke stilizuju.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group