Beauty - Kosa

Najaktuelniji trendovi kada je stilizovanje kose u pitanju

Neverovatno je koliko lepa frizura može da doprinese izgledu jedne dame.

Izbor prave frizure s druge strane nije ni malo lak zadatak. Često se dešava da dužina i tekstura vaše kose, jednostavno nisu stvoreni za frizuru koja vam se dopada. S druge strane ono što želite da izbegnete je svakako zastareli izgled. Ako ste zainteresovani da saznate koji su to najaktuelnihi svetski trendovi kada je stilizovanje kose u potanju, ne propustite redove koji slede.

PRIRODAN (NATURAL) IZGLED

Kao i u svim drugim segmentima života današnjice, i u pogledu oblikovanja kose, okrećemo se prirodi. Ako želite da kreirate popularni natural look treba da izbegavate previše oblikovane talase, idealne uvojke, previše stilizovanja i kalupljenja. Dakle, prirodno koliko god može da bude. Prirodna lepota u krupnom planu, od glave do pete, a posebno na glavi.

NISKI KONJSKI REPOVI

Čini vam se verovatno da konjski rep nikad i ne izlazi iz mode, ali nije zaista tako. Pre će biti da je ovo njegov veliki zaokret u vremenu, jer je on odlika čuvenih 90 – tih. Da, retro efekat drage dame, je u gradu i donosi vam čuveni konjski rep. Nisko svezana kosa, pomalo neuredno sa prizvukom prirodnog efekta, bez previše zaglađivanja i spremni ste da osvojite ovacije na svakom koraku.

KRATKA ZAGLAĐENA PIXIE FRIZURA

Do skoro divili smo se neurednim pixie frizurama, ali je sada došao red na njihovu zaglađenu varijantu. Ako volite da nosite kratke frizure pravi je trenutak da date šansu ovoj vrsti, jer deluje tako odvažno i seksi u isto vreme.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group