Beauty - Kosa

Kosa boje lavande – trend koji morate isprobati

Boja kose je nešto što definitivno ostavlja snažan utisak.

Bilo da preferirate svetlije ili tamnije nijanse, ili ste neko ko jednostavno voli da eksperimentiše sa kolorom, promena u vidu boje kose je osveženje koje uvek dobro dođe. Ona je nešto poput hladnog napitka tokom vrelih letnjih dana, ili kao topla čokoladna nakon što ste proveli nekoliko sati napolju na minusu. Ako ste se tokom karantina u toku godine koja je za nama uspeli odupreti pobudi da ofarbate svoju kosu u neku smelu boju, zaista ste među retkima. Dame širom sveta iskoristite su baš to vreme za isprobavanje nekih poprilično neuobičajenih tonova.

Sa dolaskom novog proleća sleću nam na dlan i nove inspirativne boje. A jedna od njih karakteristična baš za najmirisnije prolećno cveće je svakako ljubičasta, odnosno boja lavande. Za razliku od boje jorgovana koja predstavlja topliju varijantu lila tona, boja lavande je nežna i prikazuje savršenu kombnaciju bledo ljubičaste i plave boje. A zašto baš ona? Pre svega jer za razliku od svih atkuelnih boja, odgovara bilo kom tonu kože.

Ako se pitate kako će ova boja kose odgovarati vašem stilu, u našoj galeriji možete videti primere dama koje preferiraju elegantan, ležeran, eklektičan i sasvim moderan stil sa upravo ovom bojom kose. Pred vama je prikaz neverovatnih kombinacija boje lavande, koje uključuju i meke pastelne i električne neonske varijacije, sa ciljem da vaša mašta dobije nadahnuće.

Ž.J.

Izvor: Cosmopolitan

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group