Pobegnite na italijansku rivijeru kapsul kolekcijom H&M Studio Resort

Inspirisana italijanskim palatama, venecijanskim staklom i magičnim destinacijama na moru, kolekcija H&M Studio Resort evocira na dane odmora.

Kako se letnja sezona približava, raspoloženje za ekstrovertnost raste! Vreme je da dozvolite da ženstvene siluete, veseli printovi i sunčano raspoloženje preuzmu vođstvo sa H&M Studio Resort kolekcijom.

Sa paletom zalaska sunca od narandžastih, medeno žutih i pistaći elemenata, obogaćenih teksturama veza i upadljivim printovima, zlatne haljine lako se kombinuju sa odećom za plažu i kupaćim kostimima. H&M Studio Resort će biti dostupna na hm.com od 9. maja, nakon čega sledi drugi deo kolekcije 6. juna.

„Smeli duh zabave daje energiju ovoj H&M Studio Resort kolekciji, sa kreativnošću i pažnjom na detalje koji dodaju dubinu svakom komadu i 'intrigantan' stil. Želeli smo da kreiramo glamurozne, ali opuštene izglede za sve prilike i za svaki tip ličnosti, sa preovlađujućim raspoloženjem elegancije bez napora“, kaže An-Sofije Johanson, šefica dizajna ženske odeće i kreativni savetnik brenda H&M.

U kolekciji se izdvajaju večernja haljina sa V-izrezom i predimenzionirano odelo boje meda. Beli komplet koji se sastoji od suknje sa talasastim rubom i topa podstiče smeo izgled. Kolekciju upotpunjuje crni maksi kaftan sa naborima zajedno sa privlačnom svilenom košuljom i šortsom sa heklanim štampom i štampanim metalik kupaćim kostimima. Modni dodaci takođe produžavaju maksimalističko raspoloženje, sa zlatnim kožnim sandalama i odgovarajućom mini torbom i nakitom od perli.

„Dizajnirana za opuštajuće letnje odmore, kolekcija ima nenametljiv, ženstveni šarm, sa raznovrsnim komadima koji vas vode od izlaska sunca pored bazena do kasne noći na zabavi“, kaže Angelika Grimborg, dizajner kolekcija u H&M studiju.

Bogate teksture susreću se sa vrhunskim tkaninama, sa organskom svilom, organskim pamukom, recikliranim poliesterom, Lenzing EcoVero™ viskozom i Tencel™ liocelom koji su uključeni u kolekciju. Pored toga, mnogi komadi nakita su napravljeni od recikliranog mesinga.

« 9 10 11 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group