Otkrivamo najlepše komade koji su vam ove zime potrebni na skijanju

Zimski odmor zahteva stil, a Apres-ski trend je podigao letvicu.

Moda je sezonu zima 2022/23 posvetila prilično neočekivanom trendu, Apres-ski stilu. Ako, zapravo, želimo da opišemo trend jednostavnim rečima, rekli bismo da je moda uzela odevne komade i aksesoare koje koriste ljubitelji skijanja na padinama i integrisala ih u urbani stil. To znači da Apres-ski više nije samo za one žene koje svoje zimovanje kombinuju sa posetama skijalištima, već i za svaku ženu koja želi da ima novi zimski stil u gradu, ali i svuda drugde.

Veliki broj luksuznih brendova lansirao je brojne komade koji predstavljaju njihovu varijaciju na temu ovog stila, dok su istom stazom krenuli i one pristupačnije modne kuće.

Isti je slučaj i sa obućom gde su modeli poput čizama za sneg Moon Boot, čizama od veštačkog krzna Miu Miu ili čak Prada najlonskih čizama ili čizama u vidu jastuka Louis Vuitton, postale must have, zapravo i van skijaške staze!

Bez obzira da li se spremate na skijanje ove sezone, zimske izlete na otvorenom, ili boravite u gradu i želite da prihvatite Apres-ski trend, komadi u našoj galeriji fotografija – od puf jakni do toplih džempera i kombinezona, su sve što vam treba.

« 11 12 13 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group