Najlepši stajlinzi u pastelnim nijansama koje vredi kopirati ovog leta

Lila, limun žuta, bebi plava i roze, menta zelena...ako bismo želeli da uporedimo proleće sa nekim specifičnim bojama, onda bismo to svakako uradili sa pastelnim.

Kao i svakog proleća, tako i ove godine veoma posebne i ženstvene nijanse su glavni protagonisti u svetu mode, terajući nas da svu svoju tamnu odeću ostavimo u ormare i dodamo više boje našem izgledu. Posebno ovog proleća, pastelne nijanse imaju svoje zasluženo mesto jer su među vrhunskim trendovima i na sreću svih nas postoji beskonačan broj kombinacija koje možemo da kreiramo.

Ako pripadate smelim fashionistama, odelo ili kaput u vašoj omiljenoj pastelnoj nijansi je upravo ono što vam treba. Alternativno, blejzer u bebi roze ili bebi plavoj nijansi za kancelariju, košulje, majice ili džemperi koji se savršeno slažu sa vašim omiljenim farmerkama ili čak haljine u pastelnim nijansama pomoći će vam da kreirate savršene i jedinstvene prolećne odevne kombinacije.

Dodatni savet 1

Razvijte svoj stil još više kombinovanjem različitih pastelnih nijansi u jednom izgledu. Rezultat će biti veoma ženstven i prolećni.

Dodatni savet 2

Pastelne nijanse savršeno idu uz svetle boje. Bebi plavi blejzer se odlično slaže sa džemperom boje fuksije ili bi lila haljina dobro pristajala uz jarko crvene cipele. U svakom slučaju, ovog proleća ne oklevajte da eksperimentišete sa svojim stilom i isprobate različite kombinacije.

U galeriji pogledajte deset predivnih stajlinga koji će vas inspirisati!

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group