Haljine od tople trikotaže koje ćete nositi cele zime

Zima je zvanično stigla, a to znači da je vreme za tople odevne komade.

Kaputi, jakne, džemperi, prsluci, čizme i zimski dodaci kao što su kape, šalovi i rukavice su u prvom planu u svakodnevnom nošenju. Takođe bismo se usudili da kažemo da pantalone imaju prednost nad suknjama i haljinama, ali sigurno nijedna žena ne namerava da žrtvuje svoj stil zbog hladnih zimskih temperatura. I ovde pletene haljine stupaju na scenu.

Pletene haljine od vune ili mešavine vune i kašmira idealno su rešenje ako želite da nosite haljinu zimi. A najpopularnija je verzija džemper haljina, odnosno onih pletenih haljina koje liče na duge džempere, jer pored topline i udobnosti nudi mogućnost stilizovanja – kao što je, na primer, dodavanje kaiša ili šala oko vrata - što ih čini izuzetno elegantnim čak i za večernje izlaske.

Maksi, midi ili mini dužine, predimenzionirane, sa rolkom ili zanimljivim izrezom, od rebraste trikotaže ili sa pletenicama, i u mnogim divnim bojama, od vanvremenskih neutralnih (crna, bela, siva) i šik zemljanih tonova do intenzivnijih, poput plave, fuksije ili crvene, sa svetlim detaljima ili potpuno minimalističke, pletene haljine su ono što vam je potrebno da preživite zimu, a da pritom zadržite svoju eleganciju.

U galeriji pogledajte modele kojima nećete moći da odolite.

« 10 11 12 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group