Inspirišite se stajlinzima najpoznatijih trendseterki iz Njujorka

Počelo je vreme koje entuzijasti modne industrije čekaju sa više uzbuđenja od Nove godine: mesec mode. Po tradiciji, glavne nedelje mode počinju u Njujorku — i sa njima počinjemo maraton uličnih hronika.

U narednih mesec dana pratićemo ne samo revije modnih brendova, već i stajlinge street style zvezda. Predlažemo da na primerima njujorških influenserki analiziramo sve trendove predstojeće sezone koji se već sada mogu uvrstiti u naše garderobere.

Prvi sunčani dani u Njujorku nam govore da je vreme bundi i toplih kaputa iza nas. Trendi devojke su na ulicama  šetale u laganijim kaputima i mantilima.

Još jedan značajan trend uličnog stila u Njujorku je šarena trikotaža sa seksi izrezima, koja, po svemu sudeći, još dugo neće izaći iz mode. Ni rese ne gube tlo pod nogama: „plesne“ haljine i suknje, koje po dinamici izgledaju još impresivnije nego na najlepšim fotografijama, i dalje su na listama želja svih modnih influenserki.

A da biste saznali šta još nose njujorške heroine uličnog stila, pogledajte naš izbor u galeriji fotografija: možda će vam pomoći da pronađete inspiraciju za predstojeću modnu sezonu. 

« 22 23 24 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group