Kako nositi nijansu sočne limete ovog proleća

Iako su pastelne nijanse ružičaste i ljubičaste sinonimi prolećne sezone, favoriti ovog proleća su svetle neon nijanse - od fuksije do kobalt plave.

U paleti modernih neon nijansi najviše se ističe sočna nijansa limete - najsjajniji od zelenih tonova koji možete zamisliti. Ovog proleća, ova nijansa zamenila je boju svežeg zelenila Danijela Lija,  koja je postala poznata kao Bottega Green. Štaviše, sam dizajner je počeo da eksperimentiše sa novom nijansom zelene u svojim najnovijim kolekcijama za Bottega Veneta, a njegove ideje su podržale i razvile njegove druge kolege.

Donateli Versaće se posebno dopala ova nijansa - stoga se u kolekciji Versace proleće/leto 2022 pojavilo nekoliko muških i ženskih total lookova u ovoj veseloj boji. Trend su podržali Prada i Raf Simons, ali sa mnogo manje entuzijazma.

Sumirajući sve viđeno na Nedeljama mode (i na modnoj pisti i u hronikama uličnog stila), nameće se jedan zaključak: postoje dva glavna načina da se nosi ova svetla boja. Prvi je total look u ovoj jarkoj nijansi. Neće se svi usuditi da nose nijansu limete od glave do pete (za ovo je ipak potrebna određena hrabrost), ali rezultat će definitivno ispuniti (pa čak i premašiti) sva vaša očekivanja. U ovoj boji, sigurno ćete biti u centru pažnje svih, gde god da krenete.

Drugi, malo manje rizičan način je da koristite ovu boju kao svetao akcenat. Na primer, izaberite jednu stvar - džemper, top, suknju, košulju ili čak par cipela ili tašnu: ovo će vam pomoći da ne izađete predaleko iz zone udobnosti, ali u isto vreme podržite trend i učinite svoj izgled nezaboravnim.

U galeriji pogledajte kako trendseterke nose boju sočne limete ovog proleća i inspirišite se!

« 6 7 8 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group