10 modernih i elegantnih stilskih kombinacija koje vredi isprobati ove zime

Pogledajte galeriju
Broj slika: 10

Stilska inspiracija koja vam je potrebna za novu godinu.

Čak i ako imate veoma dobro ažuriranu garderobu, ako se držite kreiranja svoje kapsul garderobe, pa i ako mislite da znate koji je vaš stil, uvek će biti trenutaka kada vam treba malo više stilske inspiracije.

Početak nove godine je u stvari idealno vreme da osvežite svoj autfit, pronađete nove ikone stila koje će vas inspirisati i generalno razmislite šta biste želeli da promenite u svom stilu.

Srećom, društvene mreže su dragocen izvor stilske inspiracije, pošto modni influenseri i poznate ličnosti često dele stilske kombinacije koje kreiraju u svakodnevnom životu. Na primer, ove zime su džemperi na pruge osvojili pažnju žena koje vole minimalistički stil. Možete ga nositi uz farmerke ili kožne pantalone, kreirati slojevite odevne kombinacije uz haljinu ili kombinovati sa suknjom. Potpuno isto važi i za jakne od veštačkog krzna koje su tople i veoma prijatne.

Što se tiče suknji, u trendu su maksi modeli koje siluetu ističu na jedinstven način. Takođe, pametan način da osvežite svoj stil 2023. jeste da uložite u najsavremenije basic komade, kao što su crne kožne pantalone. Na primer, par crnih kožnih pantalona ima potpuno iste stilske kvalitete kao i modeli od tkanine, ali u isto vreme čine krajnji rezultat šik i posebnim.

U galeriji pogledajte stilske predloge koji će vas inspirisati.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group