Top 10 stajlinga Deve Kasel za 2021. godinu

Ćerka Monike Beluči i Vensana Kasela osvojila je naša srca.

Ova godina se pokazala posebno sjajnom za ćerku Monike Beluči i Vensana Kasela. Godine 2021, Deva se ozbiljno bavila manekenskom karijerom i počela da vodi drugačiji način života. Sedamnaestogodišnja manekenka je otvorila svoj Instagram nalog, gde sa fanovima deli dwtalje iz svog užurbanog života. I zaista ima šta da pokaže. Deva je neumorno objavljivala fotografije sa snimanja za poznate sjajne časopise i reklamne kampanje za Dolce & Gabbana.

Pored toga, devojka je debitovala na reviji italijanskog brenda, koja se ovog leta održala u Veneciji. Kasel je izašla na modnu pistu u jarko crvenoj lepršavoj haljini sa vezom.

A ako se u reklamnim kampanjama, snimanju i na modnim pistama Deva pojavljuje u spektakularnim stajlinzima, onda u stvarnom životu više voli ležerniji stil. Za izlaske devojka često bira crno-bele komplete, lagane haljine, topove i prevelike košulje. Odlazeći na posebne događaje, ćerka Monike Beluči preferira klasiku – haljine koje naglašavaju njenu ženstvenu figuru i odela. Još jedan prepoznatljiv detalj njenog izgleda je bujna tamna kovrdžava kosa.

Deset neverovatno lepa stajlinga Deve Kasel za 2021. godinu, pogledajte u galeriji fotografija.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group