Summer fashion: Saveti za kombinovanje udobnosti i stila

Leto je pred nama i dok ga zvanično ne dočekamo možemo da unesemo neke promene u stilu koje će nas odmah dovesti u bezbrižno, letnje raspoloženje.

Lagani odevni komadi, odeća ležernog kroja, prozirne tkanine i aksesoari napravljeni od materijala poput rafije su lak i moderan način da postignemo naš cilj. Uz ove komade, zajedno sa sledećim stilskim savetima, zaista ćemo uspeti da unesemo leto u naše autfite.

1. Ako želite da zamenite farmerke, par pantalona od lanene tkanine je upravo ono što vam treba. U neutralnim nijansama ili smelim bojama, lanene pantalone su sastavni deo letnjeg stila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EMELIE LINDMARK (@emitaz)

2. Zamenite svoju malu crnu haljinu belom prozračnom haljinom. Podjednako je praktična, možete je nositi od jutra do mraka i učiniće da se osećate kao da ste na odmoru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Ruutu (@sofiaruutu)

3. Počnite da nosite svetle boje. Na primer, lagana haljina u narandžastoj, pink, svetloplavoj ili zelenoj boji odmah će vas oraspoložiti i pomoći vam da se suočite sa visokom temperaturom sa stilom.

4. Ako želite da se osećate udobno bez obzira koliko je vruće, radije nosite odeću ležernog kroja. Košulje, haljine, pantalone i šortsevi su naši najbolji saveznici.

5. Ostavite svoju klasičnu torbu u ormaru i zamenite je torbom od slame. Nove kolekcije brendova nude širok izbor slamnatih torbi u različitim veličinama i stilovima, tako da možete izabrati pravu prema prilici.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group