Moda - Stil

Spremni ili ne - okrugle naočare vas čekaju ovog leta

Kakve okvire naočara volite?

Klasične kockaste, mačkaste, ovalne, sa oštrim ivicama, zvezdaste ili možda okrugle? Ako ste u dilemi šta odabrati ove sezone po pitanju aksesoara za sve prilike, naša preporuka su vam naočare okruglog oboda. Iako ste možda skeptični po pitanju toga hoće li vam pristajati, znajte da nema razloga za brigu ako imate četvrtasto ili ovalno lice.

Po svemu sudeći, i ove sezone će retro modeli vladati scenom, a njihov uticaj možemo osetiti kada je oblačenje u pitanju, a još više kada je reč o sitnicama poput naočara za sunce. Retro glomazni okviri su posebno popularni ovog leta. Što deblji i upečatljiviji obod, to izazovniji i hladniji izgled. Ako se prisetite 80-tih i 90-tih godina, sigurno ćete se setiti okruglih naočara sa tankim metalnim okvirima koje su dominirale na svakom koraku. One su opet u modi, a ovog puta reč je o velikim dimenzijama, nežnim i nekim akcentnim bojama.

Preskočite klasične okvire ovog leta i potražite smele okrugle varijante. Stakla u plavim, žutim, roze i crvenim momentima su najprivlačnija, jer laskavo izgledaju pri svim odevnim kombinacijama. Možete ih nositi dok šetate gradom, idete na posao, dok ležite na plaži ili uživate u dobrom društvu u smiraju dana. Na vama je da odlučite, a one su tu da začine vaš izgled.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group