Seks i grad: prvi modni trendovi preporučeni ponovnim objavljivanjem serije

Ikone stila se vraćaju i impresioniraju svojim stajlinzima!

Od prvog dana najave ponovnog pokretanja serije Seks i Grad, obožavaoci žele da vide kako će izgledati heroine i kakvu će odeću nositi. Snimanje je počelo, a novi ciklus se zove "...And just like that", inspirisan frazom koju često koristi protagonistkinja Keri.

Serija će se emitovati na HBO-u, sastojaće se od samo 10 epizoda, a obeležava je odsustvo Samante Džons, jednog od najdinamičnijih likova.

Uprkos poteškoćama izazvanim pandemijom koronavirusa, koja je odložila početak snimanja, dobra vest je da je snimanje počelo. Osim radnje scenarija i načina na koji će novi životi glavnih junaka biti predstavljeni, ponovo nas zanimaju stilski izbori Keri, Mirande i Šarlot.

Odavno je poznato da Patriša Fild koja je dugi niz godina radila kao stilistkinja neće raditi na stajlinzima u novom serijalu jer je u Parizu, međutim, njeno mesto zauzela je njena bliska prijateljica i saradnica Moli Rodžers, sa kojom je sarađivala i u seriji i u dva filma.

Objavljene su prve fotografije snimanja koje su impresivne. U galeriji ćete otkriti sve trendove koje nam protagonisti preporučuju i kojima nećete moći da odolite.

« 1 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group