Odelo koje nosi kraljica Leticija je oličenje moćnog oblačenja

Nastupi kraljice Leticije ne prestaju da privlače pažnju fashionista i ljubitelja mode uopšte.

Kraljica Španije, štaviše, ima stil koji više odgovara modernoj, dinamičnoj ženi, a manje stilu nedostižne kraljice „plave krvi“. Činjenica da često bira pristupačne brendove ne mareći da li će njena odeća biti unikatna i da će je nositi samo ona i da se trudi da uključi aktuelne trendove u svoj izgled, drži je čvrsto u centru modnog interesovanja.

Leticijia je, jednostavno rečeno, ikona stila koja zaista može da inspiriše svojim stilskim izborima koji se uvek odlikuju elegancijom i dinamičnim karakterom.

Jedno od njenih nedavnih javnih pojavljivanja, na Nacionalnim nagradama za inovacije i dizajn 2022. u Avilesu, u Španiji, podsetilo nas je na jedan od najizrazitijih izbora moćnog odevanja: odelo na pruge. Leticija se na ceremoniji pojavila u mornarskom odelu sa prugama španskog dizajnera Ines Martin Alkalde. Klasičan dizajn koji se sastoji od blejzera sa naglašenim ramenima i širokom kragnom i pantalona, upotpunjen je kaišem koji se vezuje u struku kako bi se istakla silueta. Leticija je svoj stajling upotpunila bordo štiklama i bordo klač torbom brenda Magrit.

Ukoliko želite da i vi zablistate u prugastom odelu poput kraljice Leticije, pogledajte naš izbor u galeriji fotografija.

« 1 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group