Moda - Stil

Lagana letnja poslovna garderoba koju ćete obožavati

Leto je u svom punom zanosu, a pred vama je sigurno dilema šta obući pri odlasku na posao.

Ne postoji izazovniji period od vrelog leta, po pitanju izbora garderobe. Sve što želimo je da uskočimo u svoj bikini i ne izlazimo iz njega do početka jeseni. Ali odlazak na posao zahteva dozu smernosti i prikladnosti. Kako uklopiti ove dve krajnosti - želju za laganom odećom i prihvatljiv poslovni izgled? Lako, uz nekoliko predloga koje smo pripremili danas za vas.

Iako lagano svetliji tonovi dolaze u centar zbivanja, za sad još uvek neutralne boje vladaju modnom scenom. Čini se da svetski dizajneri nisu još u potpunosti spremni da se oproste od neutralnih tonova koji čine da se osećate komotno. Osim toga, nenametljive boje poput bele, bež, krem, svetlo sive i boje bele kafe će vam pomoći da izbegnete pregrejavanje tokom leta, čineći pri tom da izgledate vrlo atraktivno. Svakako da je tu i crna boja u doduše vrlo malom obimu, tek toliko da začini vašu pojavu.

U zavisnosti od toga kakav stil preferirate na poslu možete odabrati široke neutalne pantalone, kao i one sa dubokim strukom, bele ili neke druge neutralne boje, kao i usku majicu ružičastog tona bez rukava, koja će učiniti da izgledate zaista ležerno. S druge strane, za nešto elegantniji izgled dobar izbor su ležerne bluze i pantalone ispod kolena, kao i nešto više potpetice koje će izdužiti vašu figuru. Svakako da je preporučljiva i neka nežna midi varijantna suknje sa bolerom ili maramom preko ramena. Poigrajte se teksturama materijala kako biste stvorili efektniji utisak. 

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group