Kako da izgradite minimalistički stil

... i oslobodite se viška odeće iz garderobera?

Minimalizam je trend koji traje već nekoliko godina, a koji se proteže u više različitih kategorija – od mode do lepote i generalno načina života. Ali, šta znači imati minimalistički garderober? Reč je o jednostavnosti... Razmišljajte o klasičnim, skrojenim siluetama u nekoliko neutralnih boja kojih nema mnogo.

Prednosti ovakvog stila postoji mnogo, a jedan od njih je i ušteda vremena u jutarnjim časovima u kojima uglavnom vlada panika i pitanje “šta da obučem”. Zbog neutralnih boja se svaki komad može kombinovati, pa tako svakodnevno možete imati drugačiju odevnu kombinaciju. Znači, što manje boja imate, to će vam biti lakše da baratate sa odećom. Takođe nije loše da pripremite odeću veče pre. Zatim ćete uštedeti jer nećete konstantno kupovati nove stvari već će vam biti dovoljno samo nekoliko majica, pantalona i drugih dodataka. Na trećem mestu jeste i ušteda prostora zbog koje nećete imati “gužvu” u ormanu.

Da li da isprobate ovakav način odevanja i kako? Saznajte u nastavku...

V.R.

foto: pinterest, instagram

« 1 2 3 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group