Helen Mirren: 5 lekcija vrhunske ikone stila

Verujemo da stil nema veze sa godinama.

Jasno je da postoje neka nepisana pravila koja važe za ženski stil u određenim godinama, ali to je uglavnom zato što se telo menja. Verujemo da svako od nas može da nosi šta god želi, bez obzira na godine. Jedno nepisano pravilo koje nekako uvek važi jeste nositi odeću koja vam pristaje i koja govori ko ste. I, ako ništa drugo, Helen Mirren „podržava“ sve što nosi. Čak i minđuše koje će pratiti njen izgled - čak su i one pravilno odabrane jer odražavaju njen stil. Zato predlažemo da pročitate lekcije o stilu koje nas je naučila Helen Mirren.

Možete imati 25 ili 55 godina i ponovo naučiti nešto. Budući da Helen Mirren ima 74 godine, njene lekcije stila se ne odnose samo na 70+.

Zašto je Helen Mirren vrhunska ikona stila?

Tako kul i fantastična, Helen Mirren nije žena koja se „plaši“ mode. Možda su zato njeni nastupi uvek uzbudljivi. Može usvojiti (i podržati) svaki modni trend, sve dok to želi. Međutim, ona zna da nije sve za svakoga. Može da nosi odeću koja se smatra „trendom“, ali će je kombinovati sa klasičnom komadima ženske garderobe. Voli edgy izgled, statement komade i "dramu". Ovo poslednje nudi ili kroz impresivnu odeću ili odabirom smelih nijansi ili kroz dodatke. Ove karakteristike i sledećih 5 lekcija o stilu dobra su prilika da počnete da sledite stope fantastične Helen Mirren.

„Ranije sam se više brinula o svom izgledu nego sada. Mislim da je najveća prednost starenja to što naučite da se prepustite."

Recite "da" klasicima

Bez obzira na godine, odelo je uvek elegantno. Ovo, međutim, dokazuje bezvremenost neke odeće. Helen Mirren, koliko god odvažno izgledala, nikada neće prestati biti ljubiteljka klasike i rado bira odela.

Izazov

Šta 30, šta 40, šta 50? Ako se ne usudite, ako ne eksperimentišete svojim stilom, nikada nećete znati šta vam se sviđa. Helen Mirren nas uči jednu od najvećih lekcija o stilu: usuditi se. Često to radi sama, birajući „dramatičnu“ odeću intenzivnih nijansi ili kroz impresivan dizajn u boji. Glumica se ne plaši smelog izgleda.

Ne zaboravite mix & match

Tehnika "mix & match" ne odnosi se samo na različite otiske. Odnosi se na svu odeću u garderobi, bilo da ima veze sa skupljom i jeftinijom odećom, ili sa klasičnijom i modernijom. Ovo poslednje predlaže Helen Mirren. Kombinujući klasičnu odeću sa onom koja se smatra trendom, stvorićete najzanimljiviji izgled. Ovo je takođe dobar način za usvajanje modnih trendova.

Istaknite svoje dobre tačke

Ne bojte se "pokazati kožu". Jedna od najmudrijih stilskih lekcija Helen Mirren. Možda to dolazi iz zrelosti, jer tokom odrastanja sve bolje upoznajemo sebe, dakle i svoje telo. Glumica, stoga, nalazi svaki razlog da svojim izgledom istakne dobre delove svog tela. Često bira odeću koja pokazuje njena prelepa ramena, sa haljinama koje ih otkrivaju ili prozirnim topovima.

Pronađite svoju "uniformu"

A ovo dolazi s godinama. Iako se „odeća“ menja kako starimo i razvijamo svoj stil, važno je da ga imamo. Zamislite kombinaciju odeće za koju znate da vam odgovara i da se prilikom nošenja osećate ugodno i puni samopouzdanja. Mirren obično bira jednobojne haljine koje grle telo i koje savršeno ističu njene obline.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group