Dua Lipa u plavoj maksi haljini poput sirene

Dua Lipa je ponovo plenila poglede ponovivši svoju ulogu sirene Barbi u najsjajnijoj maksi haljini.

Svojom estetikom koja kombinuje stil kul devojaka i trendi modu, zvezda je uspela da ukrade šou na spektakularnom letnjem događaju.

Sirena na Kapriju

Lipa je prisustvovala modnoj reviji brenda Jacquemus na Kapriju u Italiji, noseći prozirnu, plavu maksi haljinu ovog dizajnera. Ova haljina do gležnja imala je drapirani izrez na leđima i prorez na jednoj nozi, dajući osećaj elegancije. Svoj izgled upotpunila je crnim tangama, koje je odlučila da otkrije. Donji veš se slagao sa njenim geometrijskim visokim potpeticama sa kaiševima.

Kada je reč o aksesoarima nosila je pravougaone naočare za sunce, crvenu Jacquemus torbu, dijamantske minđuše i odgovarajuće prstenje. Kosa joj je bila u dugim talasima u stilu sirene, dok su blistava koža i ljubičasti ruž upotpunili njenu šminku.

Učešće u filmu Barbie

Prošle godine, Lipa se kratko, ali impresivno pojavila u blokbasteru Barbi kao sirena. Istovremeno je napisao i hit pesmu filma „Dance the Night“. Njeno učešće u ovom filmu vratilo ju je u centar pažnje kao jednog od najvećih talenata našeg vremena i mermaidcore trenda.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group