Trenč kaputi iz Zare koji će nadograditi vaš jesenji izgled

Ako bismo morali da izaberemo komad koji bi najbolje opisao jesen, onda bi to nesumnjivo bio omiljeni, vanvremenski i veoma elegantan trenč kaput.

Ovaj elegantni kaput može nam poslužiti u svako doba dana, kao i u većini prilika, dajući nam bezvremenski izgled sa dozom elegancije.

Trenč kaput je omiljeni komad mnogih žena jer je vrlo svestran, može se harmonično kombinovati kako sa ležernim sportskim komadima, tako i sa ženstvenijim ili svečanijim stvarima iz naše kolekcije. Savršeno se kombinuje uz kombinezone, pantalone, helanke, haljine, suknje itd. Najklasičnija verzija trenč kaputa koju srećemo i nosimo svake jeseni je nesumnjivo trenč kaput u bež ili kamel nijanse. Zbog popularnosti trenča kao i njegove prilagodljivosti svakom jesenjem autfitu, na policama modnih brendova nalazimo i druge njegove ažurirane verzije koje idu u korak sa aktuelnim modnim trendovima.

U Zari smo otkrili trenč kapute koje možete nositi tokom cele jesenje sezone i uvek izgledati stilizovano. Prvi trenč kaput koji nam je privukao pažnju je napravljen od kože izlizanog izgleda tamno braon boje i idealan je za smele izglede tokom celog dana. U kolekciji smo primetili i oversized klasični trenč kaput ali u kaki nijansi umesto klasične bež boje koju češće viđamo ili možda već imamo u našoj kolekciji, dok trenč od teksasa savršeno odgovara jednom od vrhunskih trendova sezone.

Najlepše trenč kapute iz Zare otkrijte u galeriji fotografija.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group