Top 10 H&M haljina koje ćete nositi od jutra do mraka

Većina nas želi i takođe traži odevne komade koji su svestrani i koje ćemo moći da nosimo u što više situacija u našem svakodnevnom životu.

Svakako da postoje komadi koje biramo za specifične situacije u kojima znamo da će kodeks oblačenja biti poseban, ali za svakodnevne izlaske potrebni su nam sigurni komadi sa kojima nikada nećemo pogrešiti. Zbog brzih ritmova svakodnevnog života, imamo želju za odećom koja će nam ponuditi fleksibilnost, ali i udobnost kako bismo se osećali prijatno ali i izgledali moderno u svako doba dana.

Jedna od najprikladnijih osnovnih stvari u ženskoj garderobi za dnevne i večernje izlaske je nesumnjivo haljina. Haljine su jedan od najidealnijih izbora koji možemo da napravimo ako tražimo odevni predmet koji će olakšati proces stilizovanja, dok u isto vreme uz vrlo male izmene modnih dodataka ili nakita jutarnji look možemo da pretvorimo u večernji.

Kako biste kreirale stajling koji možete da nosite od jutra u kancelariji do popodnevne ili večernje šetnje, predlažemo da haljinu nosite sa suptilnim nakitom, kao i sa udobnom obućom kao što su ravne papuče, mokasine, elegantne patike ili espadrile sa visokom potpeticom. Ako vremenske prilike to zahtevaju, upotpunite svoj izgled blejzerom ili trenč mantilom.

U galeriji smo odabrali deset haljina iz ponude brenda H&M koje su savršene za nošenje u svako doba dana.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group