Plus size kupaći kostimi koji će pokazati vaše obline na najelegantniji način

Svakog leta, uz porast temperature, počinje potraga za savršenim kupaćim kostimom.

Jednodelni ili bikini, sa dezenom ili jednobojni, sa visokim strukom ili sa modernim izrezima, postoji bezbroj modela i sasvim je izvesno da ćete pronaći idealan dizajn za sebe. Ali šta je cilj?

Kupaći kostim koji izaberete treba da učini da se osećate udobno i samopouzdano dok uživate na suncu i plivate u moru. Prigrlite i istaknite svoje telo, baš onako kako želite. Ako imate obline, nove kolekcije odeće za plažu koje su upravo predstavljene učiniće da još više zavolite svoje obline i figuru.

Ako postoji jedan savet o stilu koji vredi imati na umu, to je da budete u toku sa modnim trendovima, uz fokus na svoj lični stil i potrebe vašeg tela. Jednako je važno ostaviti iza sebe stilske klišee koji tvrde da kupaći kostimi smelih nijansi ili dezena nisu prikladni za žene sa oblinama.

Dodatni savet: Ono što vredi zapamtiti je da se jednodelni kupaći kostim može udobno nositi van plaže kao top, u kombinaciji sa suknjama, pantalonama i šortsevima. Posebno ovog leta, kupaći kostimi na jedno rame sa puf rukavima ili karnerima spadaju u top trendove i izgledaju jednako impresivno bilo da ih nosite na plaži ili kao top za večernji izlazak.

U galeriji pogledajte naše predloge plus size kupaćih kostima.

« 6 7 8 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group