Nijansa jorgovana je nova pink

Lila je nova pink!

Lila je boja koja se često naziva ljubičastom. Ali, realnost je da su to dve različite boje: lila je nežna nijansa ljubičaste sa svetlo ružičastim tonom koji je pozajmio ime od cveta jorgovana, dok je ljubičasta boja između plave i crvene.

Moda koja je usledila posle pandemije dala je prednost „radosnom“ oblačenju, odnosno bojama koje su vedre i optimistične. Nijanse koje su dominirale bile su uglavnom intenzivne, ali iznenađujuća je boja jorgovana koja je, iako je svetla i pastelna, brzo dobila reputaciju "nove pink".

Nijansa jorgovana je postala protagonista i u zimskom odevanju. S obzirom da sezona jesen-zima 2021/22 nameće tonove jorgovana u autfitu, bilo bi prilično apsurdno ne videti ovu boju u kolekcijama za proleće/leto 2022. Sada je došlo vreme da joj damo šansu u letnjim stajlinzima. Investirajte u letnje haljine, pantalone i topove, dodatke poput klač tobi, papuča i nakita i naravno isprobajte svoj izgled za plažu birajući lila kupaće kostime i kaftane.

U galeriji pogledajte najlepše komade u lila boji koja je protagonista letnje sezone.

« 10 11 12 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group