Mini haljine u kojima ćete izgledati najelegantnije ovog leta

Mini dužina možda nije tako popularna kao midi, koja mnogo bolje pristaje ženama svih godina i tipova tela.

Ali, mini dužina je postala veoma popularna u modnim trendovima nakon pandemije. Povratak u koketnije raspoloženje, apetit za zabavama i veseljima dao je prednost seksi krojevima, a mini modeli doživeli su velike trenutke zahvaljujući kolekcijama modnih kuća kao što su Prada i Miu Miu, ali i Chanel, Dior, Versace, Balmain, Max Mara i mnoge druge.

Mini haljine, naravno, mogu biti prilično seksi jer pored super kratkih - na koje su se trendovi fokusirali - postoje i mini haljine koje su dužine iznad kolena i pristaju skoro svim ženama.

Ove sezone možete pronaći mini haljine u najrazličitijim krojevima. U ponudi brendova ćete pronaći mini haljine ravnog ili A kroja,  prozračne, modele nalik košuljama od lana koje su idelane za letnje dane, sa drapiranim detaljima koji naglašavaju struk, otvorenim leđima, izrezima ili asimetričnog kroja...

Ovog leta možete investirati u monohromatske mini haljine u neutralnim i zemljanim nijansama, kao što je Valentino čokolada, ali u jarkim bojama poput zelene, roze ili tirkizne, dok naravno uvek imate mogućnost kupovine letnje mini haljine sa zanimljivim dezenima.

U galeriji pogledajte aktuelne modele iz kolekcija renomiranih brendova.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group