It trend leta: kupaći kostimi od rebraste tkanine

U vašoj kolekciji verovatno imate nekoliko omiljenih modela kupaćih kostima koji su izdržali test vremena, ali postoji nešto kod rebrastih kupaćih kostima što ih čini jedinstvenim.

Možda je to njihova udobna, rastegljiva tkanina ili njihova posebna tekstura, koja im zbog karakterističnih reljefnih linija, daje prefinjeniji stil - onaj koji svako može da ugradi u svoje svakodnevne nastupe, na plaži i van nje. Šta god da je razlog njihovog uspeha, niko ne može osporiti njihov kontinuirani uspon u svetu mode.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julia Sokele (@juliasokele)

Bez obzira na trendove, kupaći kostimi od rebraste tkanine nastavljaju da dominiraju u svetu mode. Idealni su i za ljubitelje minimalističkog stila i bezvremenskih komada, jer nude „ono nešto" što letnje autfite čini posebnim.

Popularnosti rebrastih kupaćih kostima pomogle su i kolekcije modnih brendova koje ne mogu, a da ne uzmu u obzir udobnost i nepretencioznu eleganciju koji su prioriteti, a rebrasti kupaći kostimi koji grle telo nude upravo to.

U galeriji pogledajte naše favorite.

« 9 10 11 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group