Elegantne haljine iz Zare koje su odgovor na veliku vrućinu

Haljine iz Zare koje će postati najsigurnije i najelegantnije rešenje za veoma vruće dane.

Osim opuštanja na moru, plažama i ostrvima, leto podrazumeva i veoma vruće dane, sa kojima se moramo pametno nositi u pogledu stilskih izbora. Kada se postavi stilsko pitanje koji su idealni komadi za aktuelnu sezonu, haljine su prva pomisao koja vam pada na pamet. Prozračne i elegantne, udobne i praktične, haljine uglavnom midi i maksi dužine idealne su za ovu sezonu i definitivno zaslužuju da budu na vrhu vaše liste za kupovinu.

Bacivši pogled na Zarinu novu kolekciju za leto 2024, otkrili smo neke haljine koje će biti najbolje rešenje za vruće dane. Deseni u veselim bojama poput narandžaste, fuksije i crvene, haljine u beloj i plavoj koje podsećaju na grčka ostrva, monohromtske haljine poput zelene i crvene boje, ali i vanvremenske bele haljine su samo neki od izbora koje možete napraviti. Sve su udobne i elegantne, nosićete ih od jutra do mraka, kako na ravne cipele, tako i na štikle.

U galeriji pogledajte naše predloge.

« 9 10 11 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group