Beachwear: 10 komada za najelegantniji izgled na plaži

Koje odevne komade za plažu vole modni stručnjaci?

Leto je gotovo stiglo i već smo počeli da sanjamo o odmoru na primorskim destinacijama, ronjenju u bistrim plavim vodama, opuštanju i zabavi. Neposredno pre nego što organizujemo ovogodišnje odmore i izlete, kao ljubitelji mode koji žele da budu elegantni i na plaži, moramo da obnovimo našu kolekciju.

U ovom trenutku, um automatski putuje do kupaćeg kostima. Bikini ili jednodelni, bez sumnje, kupaći kostimi su lideri letnje mode. Međutim, kofer za odmore je pravilno spakovan dodavanjem nekih komada odeće za plažu koji imaju svrhu i mogu vam pomoći da kreirate šik izgled i na plaži i u šetnjama po ostrvu bez gubljenja vremena.

Prateći modne trendove, sarong ili pareo suknje sa dezenima i estetikom 70-ih već su jedan od predloga high street brendova. Možete ih nositi na plaži uz kupaći kostim, a kasnije i sa gornjim delom za šetnje po ostrvu. Alternativno, prozračna haljina ili kaftan sa drevnim grčkim dezenima su takođe neke veoma elegantne i praktične opcije. Nosite ih preko kupaćeg kostima i spremni ste bez mnogo truda za koktele posle plaže ili večeru.

Dvostruki setovi su podjednako zanimljivi. Majice sa suknjama ili šortsevima u istom dezenu ili boji čine oblačenje za dane odmora veoma lakim procesom. Možete ih nositi zajedno ili odvojeno sa drugim komadima i tako uštedeti prostor u koferu. Osnovniji, ali praktičniji izbor je šorts visokog struka i bermude, koji u kombinaciji sa impresivnim jednodelnim kupaćim kostimom stvaraju veoma lep rezultat.

U galeriji pogledajte 10 komada koji će vam omogućiti da budete najelegantnija devojka na plaži.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group