7 šik haljina koje ćete kupiti sada i nositi zauvek

U leto 2022. videli smo da se rađaju mnogi novi trendovi, od krojeva koji ističu telo do seksi haljina sa izrezima u struku.

Međutim, postoje prilike koje jednostavno zahtevaju elegantnu haljinu. Večera u prefinjenom restoranu, poslovni sastanak, zabava ili čak poziv na venčanje podsećaju nas da je elegantna haljina uvek neophodna u našoj garderobi.

Elegantna haljina, naravno, ne mora da izgleda dosadno i podseća na odeću koju nosite u kancelariji.  To je jednostavno artikal bezvremenskog stila koji se može nositi svake sezone, bez obzira na trendove. Uz prave cipele i modne dodatke, pretvara se u komad koji možete nositi od jutra do mraka, u bilo kojoj prilici.

Elegantna haljina može biti seksi, sa detaljima poput dubokog dekoltea ili proreza na nogama. Definitivno je reč o onoj haljini koja u pravom trenutku pruža rešenje kada nemate inspiraciju za kreiranje stajlinga.

Sako je dovoljan da elegantnu haljinu pretvori u sofisticiraniju opciju, dok uz par sandala sa visokom potpeticom ona automatski postaje idealna za veče. Na listi elegantnih haljina nalazimo i slip haljine od svile ili satena koje se danas smatraju klasikom svih vremena. Naravno, klasična mala crna haljina je uvek elegantna i neophodna za letnju garderobu, kao i wrap haljina koja grli siluetu. Pored crne, možete izabrati i smelije nijanse.

Elegantna haljina je definitivno deo kapsul garderobe i smatra se odličnom investicijom. U galeriji smo izdvojili najlepše elegantne haljine koje ćete sada kupiti i zadržati zauvek u svom ormaru.

« 1 2 3 4 5 6 7 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group