7 komada iz H&M koji su najveći prolećni trendovi

Idealan način da ažurirate svoju prolećnu garderobu je kupovina u H&M buticima.

Neposredno pre nego što dočekamo proleće počinjemo sa stilskim preuređenjem naše garderobe kako bismo bili spremni i stilski pripremljeni za sledeću sezonu. Zato ćemo vam danas predstaviti H&M vodič za kupovinu najvećih prolećnih trendova sezone, koji su modne devojke već usvojile.

Iz H&M prolećne kolekcije vrlo brzo smo identifikovali prve velike trendove, koje ćete videti usvojene u narednim nedeljama. Među njima se ističu pruge. Ovaj bezvremenski obrazac je ove godine prisutan kroz moderne ko-ord setove, kao i vanvremenske haljine, kao što je uvek prisutna kamisol. Narandžasta dolazi da ažurira klasično odelo, dok će nežne linije pružiti neophodnu udobnost u onim danima kada vam je najpotrebnija. Dvostruki teksas se snažno vraća uz vruću kombinaciju jakne i farmerki slobodnog kroja - dva neophodna komada u garderobi svake žene, bez obzira na trendove sezone.

Pleteni komadi, oni sa ujednačenim rebrastim pletivom koje volimo da nosimo, takođe su prisutni u proleće i H&M se pobrinuo da im da najelegantniji izgled. Izdvajamo divnu haljinu koju ćete non-stop nositi na proleće, jer ima veoma laskavu liniju, ali i top sa najšik dekolteom i savitljivim nijansama od kojih se nećete odvojiti. Konačno, bezvremenski komadi kao što su bukle jakna koju Francuskinje vole i haljina na tufnice sa svojim zavodljivim izgledom otvorenih ramena pozivaju nas da ažuriramo našu prolećnu garderobu sa puno stila.

Naći ćete ovo i još mnogo toga u našoj galeriji, u vrhunskom vodiču za kupovinu u trendu iz H&M.

« 1 2 3 4 5 6 7 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group