6 midi haljina za jesen (i za sva vremena)

Nije uvek lako kreirati stajlinge za prelazno vreme kroz koje prolazimo.

Ova jesen koja više liči na "malo leto" omogućava nam da još uvek nosimo laganije odevne komade, a midi haljina je jedan od njih.

Midi haljine zaslužuju mesto u vašoj garderobi jer pokazuju koliko su udobne i praktične kada ne znate šta da obučete. Kada se, na primer, temperatura menja iz sata u sat (i može biti vruće jednog dana, a hladno sledećeg), haljina midi dužine je ono što vam treba.

Midi haljina u kombinaciji sa parom čizama je najsvestraniji jesenji autfit. Dodajte gornju odeću po svom izboru (kao što su jakne, trenč manti i kasnije maksi kaputi), nekoliko modnih dodataka i spremne ste za izlazak. To je kombinacija koju stalno viđamo u uličnom stilu, ali i kod poznatih ličnosti koje pokazuju koliko nepretenciozno i šik midi haljina može da izgleda. Možete, naravno, da je kombinujete sa svojim omiljenim mokasinama za moderan preppy izgled ili sa patikama za vrhunsku udobnost.

Što se tiče dizajna koji ćete izabrati, kolekcije jesen/zima 2022 pokazale su trendove koji će preovladati. Od prozirnih modela sa estetikom 90-ih do modela sa smelim detaljima i izrezima, postoji pregršt opcija koje možete izabrati.

Ako ste u potrazi za novim dizajnom u galeriji pogledajte 6 midi haljina koje ćete nositi od jutra do mraka.

« 1 2 3 4 5 6 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group