15 šik i elegantnih haljina za letnja venčanja

Sa prvim zracima sunca pozivnice za venčanje stižu u sve većem broju. Ako imate planirana venčanja za naredne vikende, ovo je članak za vas!

Stroge mere zbog korona virusa skoro da više ne važe, a pozivnice za venčanje polako stižu. Prethodnih godina tokom maja, svakog vikenda smo imali 2-3 venčanja. Ove godine stvari su malo drugačije, ali ipak, ključno pitanje ostaje isto. Šta ćemo obući?

Želite da zablistate svojim stajlingom, a da ne zasenite mladu, želite da se osećate prijatno i da pravite sjajne fotografije, ali želite slobodu kretanja i ples do jutra... Zbog ovih razloga izbor odgovarajuće odeće može biti težak proces.

Predlažemo da izaberete haljinu. Zašto? Kada odabrete lepu haljinu sve što treba da uradite je da uložite u kvalitetne stilske aksesoare i lepe cipele koje će učiniti da ostavite najbolji utisak i privučete sve poglede.

U galeriji smo izdvojili najlepše statement haljine na tržištu, sa kojima ćete biti seksi (koliko treba da budete), koje su elegantne i u potpunosti odgovaraju prilici kao što je prolećno venčanje.

« 13 14 15 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group